Välkommen till Wikan Personal

Wikan Nyheter

Wikan Personal finns idag på 15 orter runt om i landet. Tillsammans bildar vi en stor koncern med ett gemensamt mål - att samtliga kunder och medarbetare skall känna sig trygga och betrakta Wikan Personal som det kvalitetsledande bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi är stolta över vårt arbete och vill att ni ska kunna ta del av våra tankar, förändringar, idéer och nyheter.

Nedan finner du uppdateringar i form av tips, trix, artiklar och intervjuer av oss, eller med oss på Wikan Personal.

Om att bygga verksamheten på laget

De senaste åren har vi i rekryteringsbranschen sett en tydlig trend i vad medarbetare värdesätter högst hos sina arbetsgivare. Från att anställningstrygghet och hög lön legat i topp värdesätts nu i större utsträckning en trivsam arbetsmiljö med intressanta arbetsuppgifter och ett gott samarbete med kollegor. Då trivs vi på jobbet och blir mer engagerade vilket, såklart, ger positiva effekter för våra arbetsgivare. Det är inte rocket science, jag tror vi alla känner igen ett sammansvetsat och engagerat team när vi stöter på det (eller ännu bättre – när vi får ingå i ett!).

Läs mer

I samhället just nu

 

Dan Samuelsson, VD på Wikan personal uttalar sig om permiteringslösningar för visstidsanställda och bemanningsanställda.


– Det är svårt för företagen att förhålla sig till skrivningarna. Jag kan inte förstå varför regeringen diskriminerar vissa typer av anställda från möjligheten att behålla jobben i det här svåra läget, säger Dan Samuelsson.

Läs artikeln här! 

Förändringens vindar och urväxta kläder

Förändring och framförallt tillväxt är något som präglat en stor del av Wikankoncernens arbete den senaste tiden. Vi har en ny hemsida, en ny vice VD har dessutom startat kontor på fyra nya orter. I vår artikel kan du läsa mer om vad som hänt på Wikan det senaste halvåret.

Läs artikeln här!

Stort samarbete med One Nordic är igång

Nu är vi igång med ett stort samarbete med One Nordic. Vi ska anställa cirka 160 konsulter som tillsammans med One Nordic ska byta över en miljon elmätare från norr till söder. 

I denna film får du en inblick i vad jobbet som elmätarmontör innebär. 

Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår