Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Eksjö)

Vi söker sommarjobbare till Skruf Snus i Sävsjö

Vi söker sommarjobbare till Skruf Snus i Sävsjö


Vill du ingå i ett stort team av engagerade och kunniga medarbetare och samtidigt få möjligheten att lära dig hur arbetet fungerar inom processindustrin?
Just nu söker vi sommarvikarier till vår kund Skruf Snus i Sävsjö för att bemanna produktionen under sommaren, då deras ordinarie personal går på semester.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu ett antal maskinoperatörer och för rätt person finns möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är skiftgång, vilket innebär 2-skift eller nattskift. Som maskinoperatör styr och övervakar du en del av fabrikens olika maskiner.
Din insats är avgörande för att de ska behålla sin höga kvalitet och effektiva produktion.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Som person ser vi att du är intresserad av att arbeta med både människor, maskiner och datorer. Du ser snabbt vad som behövs göras och gillar att hugga i och hjälpa till där det behövs. Du är strukturerad, kommunikativ, målfokuserad och ansvarstagande.
Du håller utsatta tider och tar chansen att lära dig de olika arbetsmomenten på plats. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet från process- eller livsmedelsindustri är meriterande.
För att jobba hos vår kund måste du fyllt 18 år och behärska det svenska språket i tal och skift för att kunna tillgodogöra dig information, säkerhetsföreskrifter och rutiner.

Vi söker dig som är engagerad medarbetare, Du bidrar med motivation och glädje i teamet samt ser värdet i din egen utveckling av att vara en del i att förbättra verksamheten runt omkring dig.
Låter detta som något för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag.


Information och kontakt
Anställningsperioden är juni-augusti, med möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdagen är den 24/3, men skicka in din ansökan redan idag.
Vid frågor, kontakta Patrik Svensson Fröding 0383-41 00 44.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 16 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Sommarjobb

Sista ansökningsdag

2023-03-24

Tjänstgöringsort

Eksjö (Jönköpings län)

Kontaktpersoner
Patrik Svensson Fröding 0383-41 00 44

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår