Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Eksjö)

Mekaniker/verkstadsarbetare

Mekaniker/verkstadsarbetare


Vi söker för kunds räkning en mekaniker/verkstadsarbetare

Dina arbetsuppgifter
Du jobbar med reparationer och montering av påbyggnader på lastbilar. I arbetet ingår det montering, svetsning, eldragning, hydraulik etc.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har utbildning och eller erfarenhet som mekaniker/reparatör. Du har förmåga att läsa ritning men är också initiativrik för att lösa uppgiften om underlaget inte är fullkomligt. Du har bra fysik eftersom det ibland är lite knepiga arbetsställningar och ibland även tunga lyft. Du talar och förstår svenska utan problem. Du har också B-körkort och tillgång till bil.

Information och kontakt
Arbetet är dagtid och börjar som en visstidsanställning på Wikan Personal men för rätt person är tanken att det ska leda till en anställning hos vår kund. Sista ansökningsdag är 10/6, men vi gör löpande urval så sök gärna omgående.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Leif Håkansson 0381-480953.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-06-10

Tjänstgöringsort

Eksjö (Jönköpings län)

Kontaktpersoner
Leif Håkansson 0381-48 09 53

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår