Tillbaka till sök
Utgått jobb

Sommarjobb inom industri

Sommarjobb inom industri


Vill du ingå i ett stort team av engagerade och kunniga medarbetare och samtidigt få möjligheten att lära dig hur arbetet fungerar inom processindustrin?
Just nu söker vi sommarvikarier till vår kund i Sävsjö för att bemanna produktionen under sommaren, då deras ordinarie personal går på semester.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker maskin-, lager- och processoperatörer och för rätt person finns möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är skiftgång, vilket innebär 2-skift, 5-skift eller nattskift. Som maskin- och processoperatör styr och övervakar du en del av fabrikens olika maskiner. Lageroperatör är ett serviceyrke med stor frihet under ansvar där man jobbar med orderplock, underhåll av lagersaldo i kundens affärssystem med mera.
För att jobba som lager- eller processoperatör är truckkort A1-4 och B1-3 ett krav.
Din insats är avgörande för att de ska behålla sin höga kvalitet och effektiva produktion.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Som person ser vi att du är intresserad av att arbeta med både människor, maskiner och datorer. Du ser snabbt vad som behövs göras och gillar att hugga i och hjälpa till där det behövs. Du är strukturerad, kommunikativ, målfokuserad och ansvarstagande.
Du håller utsatta tider och tar chansen att lära dig de olika arbetsmomenten på plats. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet från process- eller livsmedelsindustri är meriterande.
För att jobba hos vår kund måste du fyllt 18 år och behärska det svenska språket i tal och skift för att kunna tillgodogöra dig information, säkerhetsföreskrifter och rutiner.

Hos vår kund gillar man att ha kul på jobbet och är du en engagerad medarbetare, som bidrar till den goda stämningen så har du en självklar plats i kundens härliga gäng!
Låter detta som något för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag.


Information och kontakt
Anställningsperioden är juni-augusti, med möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdagen är den 15/5, men skicka in din ansökan redan idag.
Vid frågor, kontakta Patrik Svensson Fröding 0383-41 00 44.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 16 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Sommarjobb

Sista ansökningsdag

2022-05-15

Tjänstgöringsort

Eksjö (Jönköpings län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår