Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Truckförare

Vi söker en erfaren truckförare till sågverk

TruckförareDina arbetsuppgifter
Du kommer att köra truck på sågverket, serva justerverket i huvudsak, men även utlastning och vissa inhopp i produktion kan förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har truckkort och erfarenhet av att köra större motviktstruck gärna från sågverk. Krav är också att du har B-körkort och talar och förstår svenska utan problem. Du är som person ansvarstagande, lojal, ordningsam, stresstålig, säkerhetsmedveten och samarbetsvillig. Du har kort sagt en hög arbetsmoral och ser långsiktigt på detta jobb.

Information och kontakt
Arbetet är dagtid, måndag-fredag. Anställningen börjar med en visstidsanställning på Wikan Personal men för rätt person kan anställningen leda vidare till en tillsvidareanställning på sågverket. Tillträde enl överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2021-08-08, men vi gör löpande urval så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Leif Håkansson 0381-480953.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-08

Tjänstgöringsort

Vimmerby (Kalmar län)

Kontaktpersoner
Leif Håkansson 0381-48 09 53

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår