Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Projektledare/tekniskt ansvarig

Projektledare/tekniskt ansvarig


Vi söker för vår kund Wallnäs Timber AB en projektledare/ tekniskt ansvarig.

Om företaget
Wallnäs Timber AB tillverkar sågade, hyvlade och fingerskarvade trävaror av gran och furu. Verksamheten är starkt nischad mot grovt timmer och därmed grövre och bredare virkesdimensioner. Produkterna används främst inom konstruktion- och möbeltillverkning. Omsättning ca 350 MSK och har ca 50 anställda.
Moderbolaget Wallnäs AB är ett familjeföretag sedan 1896 och ägs av ättlingarna till grundaren Axel Fagerholm. Bolaget ägnar sig åt skogs och gårdsförvaltning. Huvudkontor och sågverk som drivs from 2019-01-01 av dotterbolaget Wallnäs Timber AB och ligger i Vallnäs, strax väster om Mariannelund i Eksjö kommun. Mer info på www.wallnas.se

Dina arbetsuppgifter
Du ingår i industriledningen och är direkt underställd VD. Du förväntas självständigt driva beslutade projekt, kontakta och förhandla med leverantörer och inblandade entreprenörer. Du håller dig också uppdaterad med senaste tekniken inom sågverksindustrin, och kommer med initiativ och underlag på förbättringar rörande effektivitet, arbetsmiljö, säkerhet etc. Underhållsansvar och även viss arbetsledning ingår i uppgiften.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du har någon teknisk utbildning och är såklart tekniskt intresserad. Vi tror också att du har en bakgrund inom industrin, gärna i träbranschen men du kan även ha erfarenhet från annan verksamhet. Du har jobbat med projektledning och eller produktionsteknik gärna inom sågverk. Du gillar utmaningar, är noggrann, strukturerad och envis men har lätt för att samarbeta. Du engagerar dig i ditt arbete och har ett naturligt driv och vill hålla tempot uppe i projekten du jobbar med. Du har körkort och tillgång till bil. Du talar, förstår och skriver på svenska utan problem. Meriterande om du har kunskaper i teknisk engelska och tyska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då du kommer att jobba i en ganska slimmad organisation.

Information och kontakt
Tjänsten är tillsvidare men provanställning tillämpas. Befattningsbeskrivning finns som du får ta del av lite längre fram i processen.
I denna rekrytering samarbetar Wallnäs med Wikan Personal. Är du intresserad av tjänsten är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida senast 2020-03-29. Tjänsten ska dock tillsättas snarast och vi gör löpande urval så sök gärna omgående. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Leif Håkansson på Wikan Personal 0381 -480 953.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-03-29

Tjänstgöringsort

Eksjö (Jönköpings län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår