Tillbaka till sök

Teknisk dokumentationsadministratör för konsultuppdrag till Boliden

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVi söker en teknisk dokumentationsadministratör för ett konsultuppdrag till Boliden.

Om företaget
Boliden är ett högteknologiskt metallföretag med egna gruvor och smältverk som arbetar på lång sikt för att garantera samhällets leverans av basmetaller och ädelmetaller genom gruvdrift av malm (mineraler) och produktion och leverans av högkvalitativa metaller till industrin.

Vår höga produktivitet är baserad på erfarenhet, innovation och avancerad teknik, utvecklad i samarbete med nordiska teknik- och teknikföretag. Idag arbetar cirka 5 800 personer i Boliden, som har verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Irland.


Dina arbetsuppgifter
Som teknisk dokumentationsadministratör på Boliden hanterar du olika typer av ritningar samt scannar och administrerar dessa dokument i Bolidens olika system. Det kan gälla alltifrån maskinritningar till bygglovsritningar.

Du är även en stödfunktion och support till de olika siterna inom Boliden gruvor. Du kommer bland annat att arbeta i Excel, eDOCS PDM-system, Microstation/ Autocad, Maximo.
Tjänsten är placerad på kontoret i Boliden, vid avdelningen för anläggningsteknik.

På Bolidens centrala teknikavdelning i Boliden arbetar vi med anläggningsteknik, gruv-, process-, automations-frågor samt projektledning som utgör stöd för utveckling av våra nuvarande gruvor och anrikningsverk och framtida nya enheter.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet att hantera och tyda dokument och ritningar. För att trivas i denna roll tror vi att du har ett brinnande tekniskt intresse och tycker om administration. Meriterande är om du är utbildad ingenjör, men inget krav. Du har tidigare erfarenhet av Excel och känner dig bekväm att arbeta i det. Meriterande om du även har arbetat i eDOCS och CAD program.

Som person är du väldigt strukturerad och noggrann med en positiv inställning. Du ser dig själv som en problemlösare och du har också en målmedvetenhet och en vilja att utvecklas och hela tiden lära dig nya saker inom området.

Du tar personligt ansvar för dina arbetsuppgifter och för din egen utveckling. Du är serviceminded med ett fokus på att ge den bästa upplevelsen i alla lägen, så väl tekniskt som socialt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Information och kontakt
Tjänsten som teknisk dokumentationsadministratör är ett långsiktigt konsultuppdrag och du blir anställd hos Wikan Personal. För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Wilma Nyman på telefonnummer 072-709 02 84 alternativt wilma@wikan.se

Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Urval och intervjuer sker löpande men med sista ansökningsdag 31a januari 2020.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-01-31

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.