Tillbaka till sök

Byggsäljare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVill du arbeta i ett expansivt och spännande företag?
Vi hjälper nu en av våra kunder i Emmaboda att hitta en byggsäljare.

Dina arbetsuppgifter
Som byggsäljare ansvarar du för försäljning av byggmaterial till våra kunder, stora som små, nya som befintliga. Du sköter kontakten med kunden hela vägen genom ordermottagning, rådgivning, upprättar offerter, sköter kontakt med leverantörer samt gör beställningar. Du har eget kundansvar vilket innefattar bearbetning av nya och befintliga kunder, kundbesök, samt deltagande i kundaktiviteter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har tidigare jobbat som säljare inom byggbranschen, har du även arbetat som snickare är detta ett plus. Din erfarenhet av ett strukturerat säljarbete är helt avgörande, samtidigt som produktkännedom och kompetens inom konstruktion är viktiga delar i det dagliga arbetet för att leveransen ska bli komplett. Du vet hur viktigt det är att hålla utlovade leveranstider.
Du är en driven och framåtsträvande person, social och utåtriktad med ett stort mått affärskänsla. Du är lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt.

Du har grundläggande IT-kunskaper (Office-paketet), talar och skriver god svenska och har körkort för personbil. Vi lägger stor vikt vid din personlighet!

Information och kontakt
Detta är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är på heltid och förlagd dagtid.

Har du erfarenhet av sälj och vill jobba i ett framåtsträvande bolag? Tveka inte utan ansök redan idag!

Sista ansökningsdag är 2020-02-26 men vänta inte utan ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas tidigare. Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Christopher Muñoz på 0455-61 27 02 eller Kjelle Rutzell på 0455-61 27 01.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-02-23

 • Tjänstgöringsort

  Emmaboda (Kalmar län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.