Tillbaka till sök

Bankrådgivare Företag och Lantbruk

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Ta nästa steg i karriären - till Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad.
Det sitter 180 år av erfarenhet i våra väggar. Samtidigt är vi precis lika nyfikna nu som när vi en gång började. Vi satsar stort på digitalisering, men utan att kompromissa med det fysiska kundmötet. Vi är det lilla och personliga bolaget, men spännvidden är stor. Vi brinner för vår del av Skåne och ser oss som en viktig samhällsaktör inom hållbarhet, miljö och trygghet. Med kompetens inom bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak - och ett nationellt nätverk av 23 kundägda länsförsäkringsbolag i ryggen - vågar vi lova dig en unik och utvecklande arbetsmiljö.
Länsförsäkringar Bank är en bland Sveriges snabbast växande banker. Stark lokal närvaro, personliga möten och bra enkla lösningar anser vi vara förutsättningar för det bästa kundmötet.

Hur långt vill du gå? Välkommen att växa tillsammans med oss. Läs mer om oss på www.lansforsakringar.se

Vi söker nu en bankrådgivare till vårt kontor i Kristianstad / Hässleholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som bankrådgivare på vår företagssida är du en viktig del i vårt koncept med att erbjuda våra företagskunder rådgivning inom bank. Din roll innebär att du aktivt kommer att arbeta med att öka antalet kunder samt även med rådgivning åt redan befintliga kunder.

Dina arbetsuppgifter:

- aktivt bearbeta och träffa nya kunder
- genomföra kundmöten och ge professionella och affärsmässiga råd
- hålla dig uppdaterad om omvärlden, marknadsutveckling och övriga förhållanden som kan påverka dina kunder, agera och ge råd utifrån detta
- vara aktiv i olika nätverk i syfte att skapa nya affärsmöjligheter
- samarbeta med övriga kollegor för att på bästa möjliga sätt stödja kundens hela affär


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller inom redovisning/revision, är SwedSec-licensierad och har några års erfarenhet av en liknande roll. Det är meriterande om du har erfarenhet eller insikt från lantbruk.
För att lyckas i rollen krävs en stark vilja och ett stort engagemang att arbeta med kundkontakter och göra affärer. Du har ett utåtriktat sätt och genom lyhördhet och genuint intresse för kundens behov skapar du förtroenden och bygger långsiktiga relationer. Det är naturligt för dig att utveckla din prestation utifrån dina mål och du drivs av att arbeta mål- och resultatinriktat.
Du trivs med att arbeta såväl i grupp som självständigt och är noggrann och har en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Din förmåga att ta till dig information och kunskap är en förutsättning för att du ska lyckas i rollen. Digitaliseringen och teknikutvecklingen ställer allt högre krav på flexibilitet och det är viktigt att du har förståelse och eget intresse för den utveckling som sker. För oss är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför vill vi att du är med och bidrar till en inkluderande kultur.

Information och kontakt
Är detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan via www.wikan.se

Vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är 6 februari 2020. Tjänsten är på heltid och tillsättningen sker efter överenskommelse. Din placering blir både på vårt kontor i Kristianstad och i Hässleholm.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044 - 590 65 14 eller rekryteringskonsult Sara Kvist, 044 -590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2020-02-06

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.