Välkommen till Wikan

Vi söker en driven kollega till kontoret!

Vi söker en driven kollega till kontoret!


Hej! Leif Håkansson heter jag och jag arbetar som konsultchef på Wikan Personal i Eksjö. Min roll på Wikan Personal är att hitta rätt personal och kompetens till våra kunder, ett arbete som är utvecklande och stimulerande. Jag får träffa många kunder med olika behov av förstärkning på respektive företag, många vill ha långsiktiga lösningar där vi är en del av deras rekryteringsprocess, medan vissa behöver hjälp vid toppar. Inget uppdrag är det andra likt och här gäller det att ha förmågan att hitta rätt kandidat.
Jag jobbar med kollektivanställda och tjänstemän och det är både inhyrningar och direkta rekryteringar. En stor del av mitt arbete går ut på att hålla intervjuer, jag får träffa många olika personligheter med olika bakgrund, något som jag tycker är otroligt givande. Kombinationen av att ha en tät kundkontakt och att driva vår personal framåt gör att jag älskar mitt jobb!

Nu söker vi en Konsultchef som, tillsammans med mig och våra kollegor, vill fortsätta att utveckla Wikan Personal i Eksjö!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att i nära samarbete med dina kollegor arbeta med arbetsuppgifter såsom försäljning, rekrytering, bemanning och personalansvar för uthyrda konsulter. Du har en nära relation till både dina konsulter och kunder.

Som säljande konsultchef hos Wikan Personal arbetar du med våra kunder, konsulter och jobbsökande. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

- Sälja in Wikan Personal till nya potentiella kunder samt hålla kontakten med tidigare köpande kunder. I säljarbetet utvecklar du långsiktiga relationer genom hög närvaro hos våra kunder samt arbetar med nykundsbearbetning. Hos oss får du ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder och affärer. Vi deltar också ofta vid nätverksträffar och andra relationsskapande events för att stärka vårt varumärke samt skapa nya kontakter.

- Ansvara för att utveckla våra samarbeten med våra köpande kunder. Hitta rätt person för jobbet och sedan stämma av med kunden kring vilken kompetens och personlighet som krävs för uppdraget. Skriva och publicera annonser, göra urval, hålla intervjuer med arbetssökande och ta referenser.
I ditt arbete ingår mycket kontakt med våra medarbetare ute hos kunderna, i det arbetet skriver du anställningskontrakt och håller introduktionssamtal, ser till att vår personal får en bra start och håller nära kontakt under uppdragets gång. Du är ute hos köpande kunder varje vecka och följer upp eventuella kundönskemål och fångar upp kommande personalbehov.

På Wikan Personal arbetar vi nära varandra och hjälps åt med alla våra kunder och anställda. Det finns inga "mina och dina" kunder utan alla kunder är "våra".

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker en person som har passion för människor och affärer. Tjänsten ställer höga krav på förståelse för våra kunders verksamhet och behov. Du ska också ha en stark drivkraft att skapa varaktiga relationer mellan företag och individer.

För att kunna bidra till vår framgång ser vi att du är effektiv, ifrågasättande och innovativ. Du är trygg i dig själv och ser positivt på att växla och prioritera arbetsuppgifter. Du är en prestigelös och målinriktad person som gillar att ha personalansvar och samtidigt arbeta med försäljning och rekrytering.

Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer. Samtidigt vill vi att du är lyhörd i dina relationer med kunder, personal och kollegor.

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från en ledande befattning. Din yrkesmässiga bakgrund får gärna vara från industrin.
Dina personliga egenskaper är av stor betydelse för oss.

Information och kontakt
Känner du att detta är ett jobb för dig, tveka inte utan sök redan idag!
Sista ansökningsdag är 8/12, intervjuer sker löpande, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Leif Håkansson på telefon 0381-48 09 53 eller Marie Grahn på telefon 0381-48 09 51

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-12-08

Tjänstgöringsort

Eksjö (Jönköpings län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår