Tillbaka till sök

Teamleader

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVi söker för vår kund Expedit Inredningars räkning en teamleader. Detta är en rekrytering så du kommer att bli anställd direkt hos vår kund.

Om företaget
Expedit är en av Nordens ledande totalleverantörer av butiksinredning och butikskoncept, med lång erfarenhet och expertis inom kundspecifika inrednings- och butikslösningar.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba i maskinverkstaden, monteringen och ytbehandlingsavdelningen tillsammans med övriga personalen. Du leder och fördelar arbetsuppgifterna, ansvarar för att ordrarna blir klara enligt planering, ställer maskiner och jobbar i produktionen. Viss truckkörning förekommer så det är meriterande om du har truckkort.
Du är även lönesättande.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har erfarenhet från träindustrin, möbel eller inredning. Viktigt att du är väl bekant med förekommande material och maskiner i en modern träindustri.
Du är flexibel, prestigelös, engagerad och ansvarstagande. Du är social och har förmågan att skapa en teamkänsla som får personalen att jobba mot samma mål. Du är kommunikativ och talar och förstår naturligtvis svenska utan problem.

Information och kontakt
Arbetstiden är ständig kväll, 4 arbetspass/vecka. Provanställning tillämpas.
Behovet är snarast så vänta inte med att söka tjänsten om du tycker det verkar intressant, sista ansökningsdag 2019-12-07.
Har du frågor ring gärna Leif Håkansson 0381 480953.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-12-07

 • Tjänstgöringsort

  Nässjö (Jönköpings län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.